НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА
НИСКОТАРИФЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

 

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет може да стане в клон на Банка ДСК или чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК, както и с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ОТ ИЛИ ДО ЛЕТИЩЕ СОФИЯ (SOF)

Транспорт от и до Летище София
До Летище София (SOF) може да се придвижите с автобус, с такси, с личен автомобил, велосипед или мотопед и с метро.

Информиране за терминал на излитане или кацане
Препоръчваме ви да се осведомите предварително от кой терминал заминава вашият полет, както и да се явите на Летище София – Терминал 1 или Терминал 2,  2 (два) астрономически часа преди обявения час на излитане.

Регистрация на пътници и багажи
Гишетата за регистрация на пътници и багажи  са разположени в обществените зони за заминаване на Терминал1 и на Терминал 2 като отварят от два до три часа преди обявения час на излитане в зависимост от изискванията на конкретната авиокомпания. За номера на гишето, обслужващо вашия полет, се информирайте от електронните монитори.

Заминаващите пътници и техният ръчен багаж подлежат на щателна проверка за вещи, забранени за транспортиране на борда на самолета или за спазване на ограниченията при пренос на течности, аерозоли и гелове в ръчния багаж.  Ограниченията не се отнасят за продуктите, закупени от магазините след пунктовете за проверка по сигурност, както и по отношение на някои медикаменти и хранителни продукти.

Митническа и гранична проверка
Гишетата за митническа и паспортна проверка са разположени след пунктовете за проверка по сигурност на пътниците и ръчния им багаж.
Ваше задължение е да се осведомите предварително за митническите и паспортно-визовите изисквания на страните, за които пътувате. Обърнете внимание на валидността на вашите документи.

Магазини
Магазините за безмитни продажби на Летище София са разположени на двата терминала и работното им време е съобразено с разписанието на първите излитащи и последните кацащи полети за деня. Продажните цени на стоките са определени в евро. Закупените стоки могат да бъдат заплатени с кредитни, дебитни карти или в брой в следните валути: български лева, евро, щатски долари, швейцарски франкове и британски лири.

Магазините на Летище София предлагат богат асортимент от стоки на изключително атрактивни цени: парфюмерия и козметика, тютюневи изделия, аксесоари, играчки, алкохолни напитки, подбрани захарни изделия на чужди и български производители, както и био козметични продукти и подаръчни комплекти с натурални съставки.

Други услуги
На терминалите ще намерите също така и заведения и барчета за бързо хранене, сандвичи, топли и студени напитки. И на двата терминала има банкомати и обеменни бюра, както и офиси на коли под наем.

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ПРИЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ КАРТИ


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.