НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА
НИСКОТАРИФЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

 

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет може да стане в клон на Банка ДСК или чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК, както и с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

 

Добре дошли във Вроцлав - град с интересни забележителности и богато културно наследство!

Вроцлав се намира в западната част на Полша. Той е един от най-прекрасните и исторически богати градове в страната. Със своята красота, богата културна сцена и множество исторически и архитектурни забележителности, Вроцлав е перфектното място за туристи, които търсят неповторимо пътуване в миналото и наслаждаване на съвременния начин на живот. Тук ще ви представим някои от най-известните забележителности във Вроцлав.

 

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ ВЪВ ВРОЦЛАВ. КАКВО ДА ПОСЕТИМ ВЪВ ВРОЦЛАВ?

В сърцето на Вроцлав се намира старият град, който е пълен с павирани улички, цветни фасади и старинни площади. На централния площад може да видите много сгради, които са прекрасен пример за средновековна архитектура. На площада се провеждат редица събития и фестивали през цялата година.

Остров Тумски (Ostrów Tumski) е посветен на религията. Той се намира в близост до Стария град. Посетете най-значимата християнска сграда във Вроцлав - катедралата на "Свети Йоан Кръстител". Романтичната обстановка на острова привлича множество посетители.

Във Вроцлав се намира един от най-старите университети в Европа, който е с над 300 годишна история - Вроцлавски университет. Доброто образование и наситения със събития културен афиш привличат много млади хора от цял свят, като това дава допълнителна свежест на града.

Направете си слефи с джуджетата (гномите) на Вроцлав, които са повече от 300. Тези малки бронзови фигури са разпръснати из целия град и са символ на Вроцлав. Всяка фигура има своя уникален дизайн и история и предлага забавен и интерактивен начин за изучаване на града. В периода, в който Полша е била под влиянието на Съветския Съюз, движението "Оранжева Алтернатива" стартира поставянето на джуджетата из целия град, като по този начин изразява тихата си съпротива срещу тоталитарния режим. Така гномите стават символ на свободата и може да ги откриете по много от улиците на Вроцлав.

Вроцлавският Зоопарк (Zoo Wrocław) е сред най-старите в Европа и е дом на богато разнообразие от животни от цял свят. Посетителите могат да се насладят на природата и животинските видове и да си изкарат един прекрасен ден.

Сентениъл Хол (Centennial Hall) или още стогодишнината зала (на полски: Hala Stulecia; на немски: Jahrhunderthalle, по-рано наречена Hala Ludowa („Народна зала“), е историческа сграда във Вроцлав. Построена е по планове на архитект Макс Берг през 1911–1913 г., когато градът е част от Германската империя. Макс Берг проектира Centennial Hall, за да служи като многофункционална сграда за провеждане на изложби, концерти, театрални и оперни представления и спортни събития". Залата продължава да се използва за спортни събития, бизнес срещи и концерти. Като ранна забележителност на стоманобетонната архитектура, сградата се превръща в един от официалните национални исторически паметници на Полша, като е включена в списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство през 2006 г.

Не пропускайте възможността да посетите  Вроцлав (Полша) и да се потопите в неговата богата история и култура. Вроцлав предлага по нещо за всеки вкус, от архитектурни забележителности до природни красоти и кулинарни изкушения. Насладете се на едно незабравимо пътуване във времето и преживейте Вроцлав в цялата му слава.

 

Hala Stulecia (Стогодишнината зала)

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

Полетно разписание от София (SOF) до Вроцлав (WRO)

 

 

Директни лоукост полети
Нискобюджетната авиокомпания Райънеър (Ryanair) изпълнява директни полети от Летище София (Sofia Airport) до Летище Вроцлав (Wroclaw Airport).

Продължителност на полет от София до Вроцлав
Комфортното пътуване от София до Вроцлав е с продължителност 2 часа и 5 минути.

Полетно разписание
Тук Ви представяме полетното разписание от София (SOF) до Вроцлав (WRO).


ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ПРИЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ КАРТИ


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.