Как да пътуваме с евтин самолетен билет и да спестим пари?

Всички клиенти запътили се на самолетно пътешествие са в трескаво търсене на изгодни самолетни билети. Но как да намерим подходящата оферта? Този въпрос си задават много от пътуващите. Ето само няколко от най-важните трикове, които трябва да спазвате за да достигнете до така мечтаната дестинация с икономичен самолетен билет.

Ранна предварителна резервация
Основно и най-важно правилно е ранното резервиране на самолетен билет. Започнете проучването си поне 6 месеца по-рано, за да се ориентирате в цените. Щом като попаднете на подходяща оферта не му мислете много, а я резервирайте. Не очаквайте безкрайно ниска цена, защото в стремежа си уж да паднат цените, някой друг ще Ви изпревари и ще Ви измъкне под носа евтините билети.

Пътувайте през седмицата
Повечето пасажери предпочитат да започнат пътуването си през уикенда. Но в почити 90% от случаите това далеч не е най-подходящия момент за резервация на самолетен билет. Избирайте полетите, които са през седмицата. Тъй като през седмицата хората са на работа и са ангажирани, тогава авиокомпаниите обявяват по-ниски цени за самолетните си билети.

Сравнете цените на няколко полета на фиксирана дата
Ако пък трябва да пътувате на точно определена дата, то трябва да проверите всички полети за този ден. Много е възможно да има изгодни варианти за пътуване в не много удобни часове: много рано сутринта или много късно вечерта.

Сравнявайте цени между различни авиокомпании
Не забравяйте да сравните и цените между различните авиокомпании, тъй като понякога няколко авиопревозвача се конкурират за едно и също летище и за да привлекат клиенти по своите полети, може да намалят цените на самолетните билети за да запълнят седалките си.

Избирайте нискотарифни летища
Много често се оказва, че ако пътувате до нискотарифно летище, което е малко по-отдалечено от центъра на града, цената на самолетния билет е доста по-приемлива от тази, която се предлага за полетите до по-централно летище.

Пътувайте само с ръчен багаж
Ако наистина желаете евтин самолетен билет, то тогава се ограничете само с най-необходимото за Вашето пътуване и резервирайте самолетен билет само с ръчен багаж. Това значително ще Ви намали разходите, а освен това ще Ви бъде и много по-леко по време на ваканцията или почивката Ви.

 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ПРИЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ КАРТИ


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.