Изисквания за превоз на багаж с нискотарифната авиокомпания Райънеър (Ryanair)

Ако Вашият салонен (ръчен) багаж надхвърля разрешените максимални тегло и/или размери, ще трябва да го предадете в багажното отделение като чекиран багаж и ще бъдете таксувани на летището, като таксата се определя от авиокомпанията на место. 

Проверете обстойно и точно размерите и теглото на ръчния си багаж преди да се отправите към изхода за самолета. Ако откажете да предадете неправилно подбрания багаж, може да Ви бъде отказано качването на борда на самолета.

Багаж за багажното отделение (чекиран багаж), който е по-тежък от допустимото тегло се таксува по 10 евро за всеки надхвърлен килограм.

САЛОНЕН БАГАЖ БЕЗ ПРИОРИТЕТ
БЕЗПЛАТНО: При пътуване с нискотарифната авиокомпания Ryanair, в цената на самолетния билет е включен само един багаж. Този багаж трябва да влиза в следните граници: 40 см х 20 см х 25 см и трябва да се побере под седалката пред Вас

САЛОНЕН БАГАЖ С ПРИОРИТЕТ
СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ:
Ако желаете да добавите допълнителен багаж до 10 кг. с размери 55 см х 40 см х 20 см на борда на самолета, то трябва да заплатите допълнителна такса за ПРИОРИТЕТНО КАЧВАНЕ. Този багаж трябва да се побира в отделението за багаж над седалките. При някои по-натоварени полети може авиокомпанията да Ви помоли да предадете салонния си багаж като чекиран багаж - безплатно.

БАГАЖ ЗА БАГАЖНОТО ОТДЕЛЕНИЕ
СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ: Всеки пътник може да добави куфар за багажното отделение до 20 кг. срещу допълнително заплащане. За всяка дестинация и период, през който желаете да пътувате цената на багажа за багажното отделение е различна.

 

ПАЗАРУВАНЕ ОТ ЛЕТИЩЕТО
Всички пътници, които са пазарували на летището или от безмитните магазини, могат да вземат покупките си като допълнение към техния разрешен ръчен багаж. Моля да пазите касовия бон, с който са закупени стоките при евентуална допълнителна проверка.

БАГАЖ ЗА БЕБЕ
Не се предвижда ръчен багаж за бебе (от 8 дни до 23 месеца), което пътува в скута на възрастен. Въпреки това бебешка чанта до 5 кг може да бъде носена от възрастния в допълнение към неговия/нейния собствен допустим ръчен багаж.

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ПРИЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ КАРТИ


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.