НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА
НИСКОТАРИФЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

 

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет може да стане в клон на Банка ДСК или чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК, както и с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ИЛИ ОТ ЛЕТИЩЕ ЛИВЪРПУЛ (LPL)

Добре дошли в Ливърпул - Европейския Ню Йорк!

Ливърпул е разположен в сърцето на Мърсисайд (Великобритания) и лежи на левия бряг на река Мърси, само на 3 мили от морето. По брой население той е на четвърто място в страната с около 800 000 души. Ливърпул е важно пристанище с развита корабостроителна дейност и съществува от 1207г. Името му се свързва с птицата Ливър от митологията, подобна на чайката и е символ на града.


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ В ЛИВЪРПУЛ. КАКВО ДА ПОСЕТИМ В ЛИВЪРПУЛ?


Британския град е известен преди всичко с футболните си отбори - “Ливърпул“ и “Евертън“ и  разбира се с легендарната рок група Битълс. В Ливърпул се намират родните къщи на Ливърпулската четворка: Джон Ленън, Пол Макартни, Джордж Харисън и Пийт Бест, по-късно заменен от Ринго Стар. Ако сте фен на групата и желаете да научите повече за тях, посетете музея на Битълс. Тук ще научите повече за групата.  Край града е построено голямото летище Ливърпул, което носи името на Джон Ленън.

С Ливърпул са свързани и историите на трите кораба: “Титаник”, “Лузитания” и “Забравената Императрица”. Исторически факт е, че тук е регистриран прочутият кораб Титаник, потънал през 1912 година, като при инцидента са загинали 1517 човека.

Колоритния град  Ливърпул привлича голям поток от туристи с богат списък от исторически сгради и музеи. Шест района в центъра на града са обявени за световно наследство от ЮНЕСКО. Като най-посещавани атракции са “Уокър арт галери”, Ливърпулската филхармония, с най - добър оркестър на Острова, двете катедрали - католическата и англиканската. Англиканската е най-голямата във Великобритания - висока е 110м. и притежава най-големия оргън. Непропускайте да се насладите на страхотната панорама от кулата и към града.

Туристите с интерес разглеждат красивата сграда на пристанището, сградата на параходството „Кунард“ и  сграда „Ливър“, висока 97м. със символа  на Ливърпул - медната скулптура на птицата ливър. Заради легендарната рок група, нощния живот, големите сгради и футбола, Ливърпул си спечлва прозвището - "Европейския Ню Йорк".


Музеят на Битълс


Музеят на Битълс

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

Полетно разписание от София (SOF) до Ливърпул (LPL)

 

 

Директни лоукост полети
Нискобюджетната авиокомпания Райънеър (Ryanair) изпълнява директни полети от Летище София (Sofia Airport) до Летище Ливърпул (Liverpool John Lennon Airport).

Продължителност на полет от София до Ливърпул
Комфортното пътуване от София до Ливърпул е с продължителност 3 часа и 40 минути.

Полетно разписание
Тук Ви представяме полетното разписание от София (SOF) до Ливърпул (LPL).

 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ПРИЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ КАРТИ


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.