НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА
НИСКОТАРИФЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

 

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет може да стане в клон на Банка ДСК или чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК, както и с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ИЛИ ОТ ЛЕТИЩЕ МЕМИНГЕН (FMM)


Добре дошли в Меминген!

Меминген е град в област Бавария, Германия. Градът е образователен, икономически и административен център на региона Дунав-Иллер. За основател на град Меминген се счита Велф VI, който прави Меминген  своя резиденция и умира там.Населението му наброява 42 000 души. Градът е известен  със съставянето на първия писмен документ за човешките права. Меменген е стар, средновековен град с добре запазени забележителности. Тук може да посетите готическата църква св.Мартин, манастира на Ордена на св.Антоний и най-старата църква - Църквата на Старата Дама. Меминген Ви предлага да разгледате десете градски порти и кули, средновековния пазар и кметството. Разходете се до сградата на гилдията на магазинерите, данъчното и къщата със седемте покрива.

Летище Меминген се намира на около 140 км от Мюнхен - лайфстайл столицата на Германия. Поради факта, че Меминген е доста близо до мегаполиса Мюнхен, много пасажери избират именно да пътуват от или до тук.

Мюнхен е третия по големина град в Германия. Под това име е създаден в през 1158г. Разположен е по поречието  на река Изар. Най-красивите постройки в града са "Лудвигщрасе", Румесхале, Кралския площад, статуята  „Бавария“, които са построени  в архитектурния стил "Mаксимилиан". Това е името на крал Максимилиан втори. Мюнхен е важен индустриален, транспортен и културен център в Германия. Скътан в сърцето на Баварските Алпи е един от най-проспериращите градове в Европа. Красотата и очарованието си дължи на архитектурния ансамбъл на своите сгради.

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ В МЮНХЕН. КАКВО ДА ПОСЕТИМ В МЮНХЕН?

Потока от туристи с интерес разглеждат: църквата “Св. Петър”, дворецът Нимфенбург в стил барок - лятната резиденция на баварските монарси и Музеят на науката. Не пропускат забележителности, като Английската градина, Олимпийската кула, Старата пинакотека с изложените 800 шедьовъра.Тук ще видите най-голямата колекция от картини на Рубенс.
Безспорно обаче исторически символ за Мюнхен е катедралата Фрауенкирхе - религиозена, културна и истрическа забележителност. На български църквата се певежда „Света Богородица“. Катедралата е римо-католическа на архиепископа на Мюнхен и се намира в старата част на град Мюнхен, като побира 20 000 поклоници. Фрауенкирхе е проект на двама архитекти – Йорг фон Халспах  и Лукас Роталер. Строежът на катедралата е завършен през 1488 година, а  кулите са символ на  Мюнхен. Те са построени по-късно през 1525 година. Изработени са от мед с красиви куполи. Храмът е семпъл, построен от тухли, с дължина 109м., ширина 40м. и височина 37м. с две кули. Южната е висока 98,45м., а северната - 98,57м. Изградена е от червени тухли и се строи в продължителност на 20 години. Параклисът и е дълъг 109 метра, широк 40 метра и висок 37 метра. Градската управата на Мюнхен  издава официална забрана да се строят по-високи от 109 метра сгради и така Фрауенкирхе се вижда отвсякъде.

За Фрауенкирхе съществува и леденда, която разказва за сделката на Дявола и създателя и Йорг фон Халспах.
Дяволът имал желание храмът да няма прозорци за да прилича по-скоро  на Ада.Той обаче  останал измамен от строителя, който ги скрил зад колоните. Гневен тропнал с крак по пода и там останъл отпечатък известен, като "стъпката на Дявола". Другата легенда за дяволската стъпка, е че през 1568г. дяволът дошъл неканен на сватбата на Вилхелм пети и Рената Фон Лотринген и остава следа за посещението си.

По време на Втората световна война Фрауенкирхе е почти съборена от бомбардировките, но предвидливи жители прибрали на безопасно място цялото и богатство. Често храмът се ползва като концертна зала.

Животът в Мюнхен притежава стил с разкошните си булеварди, с футболен клуб Байерн, с първокласните си магазини и най-вече с гостоприемните си жители. В това ще се уверите сами, а освен красивите Алпи са наблизо и Ви очакват.


Фрауенкирхе в Мюнхен


Фрауенкирхе в Мюнхен

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

Полетно разписание от София (SOF) до Меминген (FMM)

 

Директни лоукост полети
Нискобюджетната авиокомпания Райънеър (Ryanair) изпълнява директни полети от Летище София (Sofia Airport) до Летище Меминген (Memmingen Airport).

Продължителност на полет от София до Меминген
Комфортното пътуване от София до Меминген е с продължителност 2 часа и 05 минути.

Полетно разписание
Тук Ви представяме полетното разписание от София (SOF) до Меминген (FMM).

 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ПРИЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ КАРТИ


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

На нашата уебстраница ryan.air-bg.com ще намерите оферти за директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Тук Ви очакват нашите предложения за икономични самолетни билети с нискобюджетна авиокомпания. Информацията за цена на полет, полетно разписание, разрешен салонен багаж и багаж за чекиране може да е непълна, в случай на внезапно настъпили промени от страна на авиопревозвача. Винаги предлагаме крайна цена за самолетен билет, която включва всички летищни такси и издаването на бордна карта. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.