НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА
НИСКОТАРИФЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

 

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет може да стане в клон на Банка ДСК или чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК, както и с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

 

Добре дошли в Нюрнберг – град на хилядолетни замъци, лабиринт от подземни изби и един необикновен музей - този на играчките!

Нюрнберг е исторически и културен град в Германия, който се намира в южната част на страната и представлява една от най-интересните и значими туристически дестинации в региона. Градът е богат на история, култура и архитектурни забележителности, които го правят незабравимо място за посещение.

Нюрнберг има богата история, която датира от древността. Първите споменати записи за града са от първото хилядолетие пр.н.е. През средновековието, Нюрнберг се развива като важен център на търговията, което му дава статут на свободен град и независимост.

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ В НЮРНБЕРГ. КАКВО ДА ПОСЕТИМ В НЮРНБЕРГ?

Нюрнберг предлага богат асортимент от културни забележителности и изкуство. Градът е дом на някои от най-важните музеи и галерии в региона, като Галерията на града, където се съхраняват произведения на изкуството от средновековието до съвремието и Музеят на играчките, който представя богата история на играчките и игрите.

Една от най-популярните забележителности в Нюрнберг е Имперският замък, който е впечатляващ образец на ренесансовата архитектура. Имперският замък разположен на скала над града, като от близо 1000 години силуетът му е най-характерното очертание в небето над Нюрнберг по залез. Тук са били настанявали много от императорите на Свещената Римска империя, макар и не за постоянно.

Други архитектурни перли включват църквите Свети Лоренц и Свети Себалд, като и двете са с прекрасни готически фасади. Църквата Свети Себалд е издигната през 1215 г. и пази мощите на едноименния светец, който е и покровител на града. Малко по-късно е започнало и строителството на другия важен за града храм - Свети Лоренц. В него днес се помещава един от най-големите органи в света. Друга църква, която заслужава внимание е Света Богородица, която е изящен пример за тухлен готически храм с много запазени средновековни реликви.

Докато се разхождате по улиците на Нюрнберг, съвсем може и да не подозирате, че под краката ви се пазят отлежали алкохолни тайни. Подземният лабиринт от изби е изсечен в скалите и пази истории за отлежали бирени бурета, призраци и хиляди спасили се хора по време на бомбардировките през Втората световна война.

Ако се интересувате от изкуство, то тогава не пропускайте къщата музей на Албрехт Дюрер. Тук може да разгледате в детайли света на художника Албрехт Дюрер, като се върнете с машината на времето в годините между 1509 г. и 1528 г., когато Дюрер е живял и творил в тази къща.

Нюрнберг предоставя множество възможности за туризъм и развлечения. Градът е известен със своите коледни базари, които са особено популярни и привличат посетители от цял свят през зимните празници. Туристите могат да се насладят на традиционни немски ястия, като бретцели, баварски вурстчета (вид колбас). Виното и бирата също са неразделна част от културата на града, като мястото предлага разнообразие от ресторанти и кафенета. Над 180 павилиона ще ви пренесат в празничната коледна атмосфера с ръчно изработени украшения и подаръци, докато из въздуха се носи аромат на джинджифилови сладки и печени наденички.

Посетете Зоологическата градина на Нюрнберг. Тук ще може да видите повече от 3000 животни, като около 300 вида живеят сред много дървета, открити лагуни и тропически зони. През зоопарка се движи копие на първия немски парен локомотив, като минава покрай зоната с жирафите и под лагуната с делфините.

А ето и един необичаен музей - Музеят на играчките. Град Нюрнберг е известен като града на играчките още от средновековието. В този музей ще имате възможност да се върнете в детските си години сред кукли, дървени играчки, кукленски къщички, колички и конструктори - лего .

Ако сте жадни за още изкуство, то ето вашата следваща спирка - Националния немски музей. Тук се пази най-голямата колекция от немски произведения на изкуството. Изобилието от повече от 1 000 000 експоната ще ви разкрие не само картини, стари музикални инструменти и документи, но също така и печати, скулптури и куклени къщички.

Нюрнберг съчетава богата история, култура и забавления, което го прави важен туристически център в Германия. Независимо дали се интересувате от исторически събития, изкуство и архитектура, или просто искате да се насладите на местната немска кухня и култура, Нюрнберг има по нещо за всеки посетител. Този град е истински бижу в сърцето на Европа и заслужава да бъде включен във вашия списък с туристически дестинации.

 

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

Полетно разписание от София (SOF) до Нюрнберг (NUE)

 

Директни лоукост полети
Нискобюджетната авиокомпания Райънеър (Ryanair) изпълнява директни полети от Летище София (Sofia Airport) до Летище Нюрнберг (Nuernberg Airport).

Продължителност на полет от София до Нюрнберг
Комфортното пътуване от София до Нюрнберг е с продължителност 2 часа и 15 минути.

Полетно разписание
Тук Ви представяме полетното разписание от София (SOF) до Нюрнберг (NUE).

 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ПРИЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ КАРТИ


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

На нашата уебстраница ryan.air-bg.com ще намерите оферти за директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Тук Ви очакват нашите предложения за икономични самолетни билети с нискобюджетна авиокомпания. Информацията за цена на полет, полетно разписание, разрешен салонен багаж и багаж за чекиране може да е непълна, в случай на внезапно настъпили промени от страна на авиопревозвача. Винаги предлагаме крайна цена за самолетен билет, която включва всички летищни такси и издаването на бордна карта. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.