НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА
НИСКОТАРИФЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

 

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет може да стане в клон на Банка ДСК или чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК, както и с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ИЛИ ОТ ЛЕТИЩЕ МИЛАНО БЕРГАМО (BGY)

 

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ В МИЛАНО. КАКВО ДА ПОСЕТИМ В МИЛАНО?

Миланската Катедрала - Белия мраморен готически храм в Италия, четвърти по големина  в света.

Пристигнали в Милано хилядите туристи не пропускат да посетят построената на  централния площад Пиаца дел Дуомо  - Миланската катедрала. Тя е посветена на Рождество Богородично. Катедралата е висока 108,50м., дълга 158м., с площ 11 000 кв.м. и побира 40 000 души. Изградена е от бял мрамор със 135 шпила. Тя има 3400 мраморни статуи, а на върха и гордо се издига 4м.и 16см. златна статуя на Дева Мария по проект на Франческо Кроче. Италианците я наричат - Мадонината.

Строежът на Миланската Катедрала продължава около 5 века от 14-ти до 19-ти век. Започната е през 1386г. под ръководството на Джан Галеацо Висконти и до неговата смърт през 1402г. е изградена наполовина. След прекъсване на близо един век, строежа на Миланската Катедрала  отново е възобновен. Като ръководител е определен  Лудовиг Сфорца, а средствата са дарени от Франция. В 16 век Джакомо Антегнати проектира и изгражда органа в катедралата, Джузепе Меда оформя декорите около олтара, а Франческо Брамбила дървените трибуни за църковния хор. На 26.05.1805г. в Миланската Катедрала е коронясан Наполеон Бонапарт за крал на Италия. Най- известната фигура  вътре в катедралата е на Сан Бартоло - живо одран и наметнат с кожата си.

Историята разказва, че този италиански архитектурен шедьовър е замислен, като подарък за благородниците и работническата класа. Така те изразявали протеста си към Висконти Барнабо и неговия титаничен режим. Това определено увеличило даренията за строежа на Миланската Катедрала.

Като традиция италианците взели решение - катедралата да остане най- високата сграда и поколенията се съобразяват с това. Пред туристите изкачили се до върха на великолепния символ на Милано се разкрива красива панорамна гледка към града, а в хубаво време се виждат и Швейцарските Алпи. Посетете Италия и разгледайте великолепната катедрала в готически стил.

Миланската Катедрала


Миланската Катедрала

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

Полетно разписание от София (SOF) до Милано Бергамо (BGY)

 

Директни лоукост полети
Нискобюджетната авиокомпания Райънеър (Ryanair) изпълнява директни полети от Летище София (Sofia Airport) до Летище Милано Бергамо (Orio al Serio International Airport / Il Caravaggio International Airport).

Продължителност на полет от София до Милано Бергамо
Комфортното пътуване от София до Милано Бергамо е с продължителност 2 часа и 10 минути.

Полетно разписание
Тук Ви представяме полетното разписание от София (SOF) до Милано Бергамо (BGY).

 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ПРИЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ КАРТИ


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.