НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА
НИСКОТАРИФЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

 

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет може да стане в клон на Банка ДСК или чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК, както и с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ИЛИ ОТ ЛЕТИЩЕ РИМ ЧАМПИНО (CIA)

 

Добре дошли във вечния град - Рим!

Рим е един от най-древните градове. Той се намира в Италия, простиращ се от двете страни на река Тибър. Градът е основан от Ромул и Рем на Палатинския хълм в 753г. По-късно се разраства на шест съседни хълма и затова се нарича градът на Седемте хълма. Площта на Рин е 1287кв. км. и има население около 2,9 милиона жители.


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ В РИМ. КАКВО ДА ПОСЕТИМ В РИМ?


Древният град e с почти 3000 годишна история и е прегърнал духа на цяла една цивилизация. Тук всеки ъгъл е история, която привлича хиляди туристи от цял свят. Днес Рим е един от най-романтичните величествени градове, който предлага богат избор на атракции и туристически забележителности. Пазаруването, италианските дизайнири, пенливото капучино и изящните вина са все неща, които са магнетични за гостите на Рим.

Прелесните дворци с изящни базилики и статуи превръщат Рим в топ дестинация за посещение, а историческият център на града е част от културното наследство на ЮНЕСКО.

Несъмнено най – популярната  туристическа забележителност и символ на Рим е Колизеумът.Това е най-големия амфитеатър, построен като подарък за римския народ. Безплатните зрелищни игри, които се организирали в него имали за цел да ангажират вниманието на непокорните и да се оказва контрол над тях.
Колизеумът в Рим е построен за 9 години с участието на 60 000 роби и побира  50 000 зрители. Първите игри се състояли през 80 година, а последните през 435 година.

Другата красива забележителност в Рим, която туристите не пропускат да посетят е Фонтана Ди Треви. Името му идва от разположението на фонтана на място, където се пресичат три улици. Височината му е 26м., а широчината 20м. Бог Нептун е в центъра на фонтана, а от двете му страни има по една женска фигура на Изобилието и на Здравето. Десетки легенди са  свързани с фонтана Ди Треви в Рим. Една от тях гласи, че хвърляйки  монета във фонтана отново ще се върнете в Рим. Семейно щастие ще Ви споходи ако хвърлите монетата заедно с любимия си. А ако хвърлите три монети ще се ожените скоро, или разделите завинаги. Хвърлянето на монетите е с гръб към фонтана, с дясната ръка през ляво рамо. Всеки ден туристите хвърлят около 3000 евро във фонтана, заради което има   денонощно наблюдение. Монетите остават за общината и се ползват за благоустройството  на града.

Колизеумът в Рим


Колизеумът в Рим

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

Полетно разписание от София (SOF) до Рим Чампино (CIA)

 

Директни лоукост полети
Нискобюджетната авиокомпания Райънеър (Ryanair) изпълнява директни полети от Летище София (Sofia Airport) до Летище Рим Чампино (Rome - Ciampino International Airport "G. B. Pastine").

Продължителност на полет от София до Рим Чампино
Комфортното пътуване от София до Рим Чампино е с продължителност 1 час и 55 минути.

Полетно разписание
Тук Ви представяме полетното разписание от София (SOF) до Рим Чампино (CIA).

 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ПРИЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ КАРТИ


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.