НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА
НИСКОТАРИФЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

 

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет може да стане в клон на Банка ДСК или чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК, както и с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.


НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ИЛИ ОТ ЛЕТИЩЕ ЗАГРЕБ (ZAG)

 

Разгледай прелестите на Загреб!

Загреб (Zagreb) е столицата на Хърватска. В града живеят около 1,6 милиона души. Загреб е разположен по склоновете на планина Медведница и покрай бреговете на река Сава. Загреб е изключително важен туристически център, освен за пътуващите от Европа към Адриатическо море, а също така и като туристическа дестинация. Тук има много забележителности и събития, които си заслужават да бъдат посетени. Загреб ще ви изненада с големия брой на музеи, които отразяват историята, изкуството и културата не само на града и Хърватска, но и на цяла Европа, че дори и от света. Богатите около 30 колекции, разпределени в музеи и галерии съставят повече от 3,6 милиона различни експонати, като в тази бройка не са включени експонатите от църквите и частните колекции.


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ В ЗАГРЕБ. КАКВО ДА ПОСЕТИМ В ЗАГРЕБ?

Една от най-хубавите улици в Загреб е Ткалчичева (Tkalciceva Ulica). Тя е дом на множество магазини и галерии, поместени в къщи от XIX век. Днес улицата е едно от най-популярните места за разходки. Тя е пълна с барчета и кафенета, където живота непрекъснато кипи.

Посетете красивата неоготическа катедрала на Загреб. Ще я разпознаете по двете високи кули, едната е с 104 м., а другата - 105м.

За любителите на изкуството предлагаме да разгледате музей Мимара (Muzej Mimara). Това е много престижна сграда в Загреб, която е построена според завещанието на Анте Топич Мимара. В музея ще имате възможност да разгледате над 3500 произведения на изкуството. Сред най-впечатлителните са творбите от Рембранд, Реноар, Рубенс и Мане. Музеят Мимара е дом на много скулптори, картини и занаяти.

Препоръчваме ви силно да се разходите и до каменната порта (Kamenita vrata). Тя представлява последния останал вход към града от миналото. Тук ще видите една от най-известните забележителности на Загреб, а именно: статуята на Дева Мария от XVI век, намираща се в покрита с решетка ниша.

В археологическия музей (Arheološki Muzej) на Загреб ще разгледате доказателствата за присъствието на хърватите по тези земи от древността. Сред световноизвестните експонати тук са: египетската колекция, както и загребската мумия с най-стария надпис на етруски в света.

Ако пък ви вълнува съвременното изкуство, то тогава за вас е музея на съвременното изкуство (Muzej Suvremene Umjetnosti). Тук ще имате възможност да се включите в безплатна обиколка с екскурзовод.

Ако разполагате с повече свободно време и сте любител на животните, може да разгледате зоопарка на Загреб (Zoološki vrt grada Zagreba). Научете още любопитна информация за много от обитатели и.

Ако желаете още природни забележителности и да сте на чист въздух сред природата си заслужава посещението на планината Медведница (Medvednica) или "Мечата планина”. Тук се намира запазената крепост Медведград (Medvedgrad). За посещението и ползвайте удобния граски транспорт.

Езерото Ярун (Jarun) е разположено в южния край на града. То е много подходящо за почивка и релакс. Във водите на езерото може да упражнявате гребане и уиндсърф. По бреговете на Ярун ще откриете няколко барчета, които през уикендите са пълни с посетители.

 

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

Полетно разписание от София (SOF) до Загреб (ZAG)

 

Директни лоукост полети
Нискобюджетната авиокомпания Райънеър (Ryanair) изпълнява директни полети от Летище София (Sofia Airport) до Летище Загреб (Zagreb International Airport).

Продължителност на полет от София до Загреб
Комфортното пътуване от София до Загреб е с продължителност 1 час и 20 минути.

Полетно разписание
Тук Ви представяме полетното разписание от София (SOF) до Загреб (ZAG).

 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ПРИЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ КАРТИ


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.