НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА
НИСКОТАРИФЕН САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

 

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ НА НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет може да стане в клон на Банка ДСК или чрез активно онлайн банкиране на Банка ДСК, както и с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

 

Добре дошли в града на най-красивите залези - Задар!

Задар е доста популярна туристическа дестинация в Хърватска. Градът ще ви предложи интересни забележителности. Тук може да разгледате стария град с римските руини, красиви средновековни църкви, много кафенета и музеи, които се намират на малък полуостров. Задар е спокоен град с уникално местоположение.


ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ И АТРАКЦИИ В ЗАДАР. КАКВО ДА ПОСЕТИМ В ЗАДАР?


Препоръчваме Ви да посетите стария град на Задар. Той се намира на полуостров, обграден с крепостни стени. До него може да стигнете по два начина: от изток по пешеходен мост или от юг през портата, която изобразява лъв. Ако сте избрали да вървите по пешеходния мост, то скоро ще достигнете до изпълнения с кафенета и заведения народен площад. Тук е центърът на обществения живот в Задар. През Средновековието тук са били създадени основите на всички общински институции. През XVI век са построени сградата на Градската гвардия с часовниковата кула и нова Градска Лоджия. Сградата на Градската гвардия е по проект на венецианския архитект Микеле Санмикели. Централната часовникова кула е добавена през XIX век.

Градската Лоджия в миналото е била съдебна палата на града и библиотека. С големите си прозорци и високи тавани днес тя играе роля на изложбено пространство, ката предлага на посетителите различни културни събития.

В непосредствена близост до Лоджията ще видите кметството на града, което е построено от италианците през 30-те години на XX век. На Народния площад още може да разгледате църквата "Св.Лаврентий", построена през от XV век, открояваща се с римски капители на колините.

Починете с чаша ароматно кафе или коктейлси на Народният площад и се полюбувайте на кипящия живот, който ви заобикаля, а след това може да се отправите към "Широката улица", или още така наречената Калеларга /Kalelarga/. Това е основната пешеходна артерия на Задар. Ако се разходите по нея ще достигнете до останките от римския форум. Той е пример за развит форумски комплекс, като е бил един от най-важните сред адриатическите древни градове.

След като повървите по улицата ще стигнете до катедралата "Св.Анастасия. Тя е най-голямата римска катедрала в Далмация. Друг интересн храм в Задар е църквата "Св.Донат" - кръгла прероманска църква, която носи името на епископа, който я е построил, а до XV век се е наричала Светата Троица.

Направете една разходка по прекрасния крайбрежен булевард на Задар. В северозападния му край се намира Морския орган. Той представлява любопитна стъпаловидна конструкция. Това е перфектното място на което да поседнете и да се полюбувате на преминаващите лодки, а в същото време може да се насладите на музикалния спектакъл. Под мраморните стъпала има тръби с различна големина и ъгъл, а движението на морето избутва въздуха и в зависимост от размера и скоростта на вълната ще послушате интересни музикални акорди.

В края на залива се намира друга модерна арт инсталация с името Поздрав за слънцето. Тя представлява голям кръг, съставен от 300 лампи, покрити с цветни стъкла, които са захранвани от слънчеви панели.

Освен различните забележителности от много епохи в Задар може да се потопите в живописните морски пейзажи, предлагани от Адриатическото крайбрежие и многото острови разположени пред самия град. Подарете си това красиво пътуване до Задар.

 

 

Facebook страница за самолетни билети от и до София (SOF)

Полетно разписание от София (SOF) до Задар (ZAD)

 

Директни лоукост полети
Нискобюджетната авиокомпания Райънеър (Ryanair) изпълнява директни полети от Летище София (Sofia Airport) до Летище Задар (Zadar International Airport).

Продължителност на полет от София до Задар
Комфортното пътуване от София до Задар е с продължителност 1 час и 30 минути.

Полетно разписание
Тук Ви представяме полетното разписание от София (SOF) до Задар (ZAD).

 

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ НА НИСКОТАРИФНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТА

ПРИЕМАМЕ СЛЕДНИТЕ БАНКОВИ КАРТИ


ПЛАНИРАНИ ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

 

ПРОВЕРИ ЦЕНА

СПЕСТЯВАЙ ПАРИ

ПРОМО БИЛЕТИ

ПЛАЩАЙ СИГУРНО

БОРДНИ КАРТИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ

РАЙЪНЕЪР ИНФО

  https://ryan.air-bg.com/images/icons/ryanair-ticket.png

На нашата уебстраница ryan.air-bg.com ще намерите оферти за директни полети от и до София, Пловдив, Бургас и Варна. Тук Ви очакват нашите предложения за икономични самолетни билети с нискобюджетна авиокомпания. Информацията за цена на полет, полетно разписание, разрешен салонен багаж и багаж за чекиране може да е непълна, в случай на внезапно настъпили промени от страна на авиопревозвача. Винаги предлагаме крайна цена за самолетен билет, която включва всички летищни такси и издаването на бордна карта. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.